Betaalmethoden

Bestellingen worden verstuurd nadat wij uw betaling ontvangen hebben. Voor een snelle levering raden wij het daarom aan uw bestelling direct te betalen met behulp van de onderstaande mogelijkheden.
 
iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u bij aankopen direct koppelt aan uw internetbankierprogramma. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING/Postbank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 
PayPal
PayPal is een eenvoudige en veilige manier om online betalingen mee te verrichten. PayPal heeft wereldwijd al meer dan 200 miljoen gebruikers.
 
Bancontact
Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. 
 
SOFORT Banking
SOFORT behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Voornamelijk onze klanten uit Duitsland maken gebruik van SOFORT Banking.

Vooraf overmaken
Uw bestelling kan ook betaald worden door het verschuldigde bedrag vooraf naar ons over te maken. U kunt het verschuldigde bedrag overmaken naar bankrekening 52.01.63.672 ten name van Novastar te Amsterdam. Het is voor een snelle levering belangrijk dat u het ordernummer vermeldt als betalingskenmerk.

Woont u in het buitenland?
Indien u vanuit het buitenland besteld, dan kunt u alleen betalen door het verschuldigde bedrag vooraf naar ons over te maken. Dit kunt u kosteloos doen door middel van een SEPA overboeking. Dit is een gewone overboeking die in 32 Europese landen gebruikt wordt. Bij een SEPA overboeking dient u de volgende gegevens in te vullen: naam begunstigde (Novastar), IBAN rekeningnummer (NL63ABNA0520163672) en BIC-code (ABNANL2A).