Lokstof Megatrap

€14,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Een verpakking met 4 zakjes bijzonder effectieve lokstof – te gebruiken als navulling voor de BliZzz Megatrap, de BliZzz vliegenval of natuurlijk om een andere vliegenval effectiever te maken. De zakjes zijn voldoende om gedurende het hele vliegenseizoen uw vliegenval te voeden. Deze lokstof is biologisch, natuurlijk, veilig, vrij van chemicaliën en pesticiden, eenvoudig te gebruiken en zeer aantrekkelijk voor vliegen. De ingrediënten worden gevonden in de natuurlijke leefomgeving van de Aboriginals, terwijl de samenstelling is gebaseerd op eeuwenlange ervaringen.
 
Gebruiksaanwijzing:
Voor een BliZzz Megatrap gebruikt u 1 (als u na het legen bij wilt vullen) of 2 (nieuwe start) zakjes lokstof en voor alle overige toepassing 1 zakje. Gooi het zakje in de vliegenval en vul deze net lauwwarm water tot de geadviseerde hoeveelheid. Het zakje lokstof lost vanzelf op.

De val zal pas (afhankelijk van de weersomstandigheden) na de 3de of 4de dag zijn maximale aantrekkingskracht hebben ontwikkeld. Voor een snellere werking is het belangrijk dat u de lokstof de eerste dagen roert/schud. Hiernaast adviseren wij u de lokstof/vloeibare lokstof buiten het bereik van kinderen en huisdieren te houden.

 

Kijkt u op www.vliegenvangen.nl voor meer lokstoffen voor grootverbruikers.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen